Pon, Uto, Sri ; 14:00 - 21:00
Čet, Pet : 08:00 - 15:00
Ostali termini - po dogovoru
Mon, Tue, Wed : 14:00 - 21:00
kroz Smrdečac 51, 21000 Split
Ortodoncija
Ortodoncija

U našoj ordinaciji surađujemo sa specijalisticom ortodoncije koja će na osnovu anamneze i analize vašeg slučaja preporučiti najbolju terapiju, a možete birati između klasične ortodoncije s metalnim ili bijelim keramičkim bravicama i digitalne Six Month Smiles ortodoncije u kojoj se nose prozirne visokoestetske bravice ili tzv. nevidljivi aparatići – aligneri.

UslugeOrtodoncija

Grana stomatologije koja se bavi postavljanjem zuba u najbolji mogući položaj za postizanje harmoničnog odnosa čeljusti te utječe na izgled cijelog lica.

Ortodontska terapija osim estetskog izgleda zubi, osigurava i pravilnu žvačnu funkciju te bolje održavanje oralne higijene jer postavlja zube u pravilan položaj.

Dobna granica za ortodontsku terapiju ne postoji.

Six Month Smiles

Estetski ortodontski aparatić koji je revolucionarna kombinacija klasičnih ortodontskih tehnika, modernih materijala i inovativnih metoda, a rezultira brzim i nježnim pomicanjem zuba. Aparat se sastoji od prozirnih bravica koje su gotovo nevidljive i udobne za nošenje u kombinaciji sa estetskim bijelim žicama. Terapija traje od 6 do 9 mjeseci. Aparati su digitalno planirani u suradnji s iskusnim ortodontima te je prednost kod terapije što se može vidjeti tijek i kraj terapije, odnosno pacijent unaprijed zna trajanje terapije i kako će njegov osmijeh izgledati nakon skidanja aparata.

Za pacijente koji ipak ne žele bravice postoje i tzv. nevidljivi aparati-aligneri i kombinirana terapija u kojoj se u gornjoj čeljusti nose aligneri , a u donjoj prozirne bravice.

https://ars-dentalis.com/wp-content/uploads/2020/12/braces-six-month.jpg
https://ars-dentalis.com/wp-content/uploads/2020/12/aligners-2.jpg

SIX MONTH PROZIRNI ALIGNERI

SIX MONTH PROZIRNI ALIGNERI su napravljeni od najnaprednijih materijala na tržištu Zendura FLX kojeg karakterizira prozirnost, trajnost, fleksibilnost i omogućuje brz, siguran i udoban pomak zuba.

https://ars-dentalis.com/wp-content/uploads/2022/11/ars-dentalis-150-2.png

Za Vaš lijep i zdrav osmijeh

Ordinacija dentalne medicine opremljena najmodernijom dentalnom opremom.

Načini plaćanja

– gotovina i kartice

kartice
Društvene mreže

Posjetite nas na društvenim mrežama.

bt_bb_section_top_section_coverage_image

Copyright 2022 ARS Dentalis. All rights reserved. | Made by Ars Dentalis

Copyright 2022 ARS Dentalis. All rights reserved. | Made by Ars Dentalis