Pon, Uto, Sri ; 14:00 - 21:00
Čet, Pet : 08:00 - 15:00
Ostali termini - po dogovoru
Mon, Tue, Wed : 14:00 - 21:00
kroz Smrdečac 51, 21000 Split
https://ars-dentalis.com/wp-content/uploads/2020/12/djecja-stomatologija-3-1280x853.jpg
https://ars-dentalis.com/wp-content/uploads/2020/12/djecja-stomatologija-3-1280x853.jpg

Doktorica Talaja Tomašić je strpljivo i uspješno sanirala brojne dječje pacijente, oslobodila puno mališana straha od stomatologa , te radila i sa djecom sa posebnim potrebama.

UslugeDječja stomatologija

Briga o zubima počinje sa nicanjem mliječnih zuba u usnoj šupljini djeteta. To je već negdje oko 6.mj života. Međutim kako rast i razvoj zubi prati cjelokupni rast i razvoj djeteta  dozvoljena su  i odstupanja od nekakvih +/- 6 mjeseci. U prvim godinama života najvažnije osobe za održavanje oralne higijene djece su roditelji. Oni trebaju biti svjesni da od nicanja prvog zuba treba početi sa provođenjem higijene, te da već u dobi od 2. do 3. godine bi trebalo obaviti posjet stomatologu.

To je važno da dijete uspostavi odnos sa stomatologom, stekne navike redovnog odlaska, dobije upute za pranje i prehranu, navikne se na ambijent i doktore, a sve kroz jedan vid igre i razgovora.

Važno je redovno premazivati zube gelovima i otopinama na bazi fluora i minerala koji će ojačati caklinu zubi, te popravljati i mliječne zube jer oni čuvaju mjesto svojim trajnim nasljednicima, pa rani  gubitak mliječnih zubi uzrokuje različite probleme u kasnijim godinama u trajnoj denticiji.

Macro close up of little girl having fun brushing teeth.

Za naše male pacijente provodimo preventivne preglede, fluoridaciju, zaštitu prvih trajnih kutnjaka ,podučavamo pravilnom četkanju, saniramo karijese te osiguravamo potpunu stomatološku skrb.

https://ars-dentalis.com/wp-content/uploads/2022/11/ars-dentalis-150-2.png

Za Vaš lijep i zdrav osmijeh

Ordinacija dentalne medicine opremljena najmodernijom dentalnom opremom.

Načini plaćanja

– gotovina i kartice

kartice
Društvene mreže

Posjetite nas na društvenim mrežama.

bt_bb_section_top_section_coverage_image

Copyright 2022 ARS Dentalis. All rights reserved. | Made by Ars Dentalis

Copyright 2022 ARS Dentalis. All rights reserved. | Made by Ars Dentalis